HuoltoS
Sakari / p. 040 091 1519 / sakari@huoltos.fi
Hanna / p. 040 185 4487 / hanna@huoltos.fi
Kiinteistöhuoltosopimusten päivystys 24h / p. 040 0159 655

Kotisiivous

Meiltä kotisiivous ja muut siivouspalvelut jokaiseen kotiin ja kiinteistöön yksilöllisesti ja laadukkaasti Jyväskylän ja Uuraisten seudulla.

Kotisiivouksissa käytämme Hylan puhdistusjärjestelmää, joka on tehokas ja laadukkaan lopputuloksen tuottava siivouskaveri. Käytämme työssä ammattilaisten työvälineitä ja pesuaineita, jotka hankimme paikalliselta yritykseltä. Olemme laatineet laadun varmistamiseksi omavalvontasuunnitelman, joka on saatavilla yhteydenottolomakkeen kautta tai sopimuksen yhteydessä.

Kotisiivoukset tehdään aina yksilöllisesti jokaiseen kotiin sopivalla palvelukuvauksella ja yhteistyösopimuksella. Jatkuvat sopimukset saat meiltä kiinteällä kuukausihinnalla. Säännöllinen siivousrytmi on erittäin tärkeä kodin huollossa, koska pitkään pinnoilla ollut lika ei lähde pois kokonaan yhdellä kertasiivouksella. Kun lian ei anna kiinnittyä ja pinttyä pinnoille, niin sen puhdistaminenkin on helpompaa ja tällöin myös edullisempaa. Jatkuva puhdistaminen pidentää myös kodin käyttöikää ilman remontteja.

Yrityssiivoukset tehdään myös aina jokaiseen kohteeseen sopivalla palvelukuvauksella ja yhteistyösopimuksella. Toistaiseksi voimassa olevan sopimuksen saat meiltä kiinteällä kuukausihinnalla. Säännöllinen rytmi takaa työntekijöille turvalliset toimitilat ja miellyttävän työympäristön. 

Yksittäiset sopimukset/käynnit alk. 40€/h (ylläpitosiivous) tai 5,00€/m2 (perus- ja muuttosiivous) sekä huoltoautokäynti. Hinnat sisältävät työvälineet ja yleispesuaineet.

Jätä yhteydenottopyyntö tai soita, niin katsotaan yhdessä sopiva kokonaisuus yksittäisellä tai jatkuvalla sopimuksella.

Muistathan oikeuden kotitalousvähennykseen, joka vuonna 2021 on 40%.

Kodin hohde

Pst. Aputoiminimemme kotisiivouspalveluille on Kodin hohde ja kun näet tämän jossain, niin he olemme me 🙂