HuoltoS
Sakari / p. 040 091 1519 / sakari@huoltos.fi
Hanna / p. 040 185 4487 / hanna@huoltos.fi
Kiinteistöhuoltosopimusten päivystys 24h / p. 040 0159 655

Mökki- ja omakotitalohuolto, sijoitusasunnon huolto- ja kunnossapito

Nauti ansaitsemastasi vapaa-ajasta ja anna meidän hoitaa kotisi, mökkisi tai sijoitusasuntosi kunnossapito ympäri vuoden. Meiltä mm. omakotitalon huollot, mökkitalkkaripalvelut sekä sijoitusasuntojen kokonaisvaltaiset huoltopalvelut Jyväskylän seudulla. Pidempien poissaolojen aikaan huolehdimme kodistasi ja siitä, että kotisi tai vapaa-ajanasuntosi näyttää asutulta.

Omakoti- ja mökkitalkkaripalvelut

Hoidamme kesäisin nurmialueet ja puutarhat, syksyllä puhallamme/haravoimme lehdet ja siistimme pihat, leikkaamme pensaat, pilkomme polttopuut talven pakkasia odottamaan sekä puhdistamme katot ja räystäskourut ja nostamme laiturin talveksi suojaan.

Meillä on myös ammattitaito ja mahdollisuus rakentaa piha-aidat ja terassit sekä huoltaa ja korjata ne.

Talvella teemme niin koneelliset kuin käsin tehtävät lumityöt ja liukkauden torjunnan sekä hoidamme lumien pudotukset kaikenlaisilta katoilta.

Siivouspalvelut

Kiinteistön ylläpitoon kuuluu myös siivouspalvelut jokaiseen kotiin ja mökille. Meiltä saat siivouspalvelut yksittäisellä tai jatkuvalla sopimuksella. Kts. lisää kohdasta kotisiivoukset.

Sijoittajan kaveri

Olemme myös sijoitusasuntosi kunnossapitäjiä ja sijoittajan kumppaneita. Saat kauttamme muuttosiivoukset sekä esim. kodinkoneiden vaihdot ja vanhojen poisviennit nopeallakin vasteajalla.

Mikään ei ole liian pientä taikka suurta, etteikö se olisi meille tärkeää, joten ota rohkeasti yhteyttä niin katsotaan yhdessä sopiva kokonaisuus. Mikäli emme itse pysty jotain työtä (esim. luvanvaraisia) toteuttamaan, niin kattavasta yhteistyöverkostosta löydämme varmasti tekijän.

Hoida ja huolla kotiasi, kuten autoasi. Määräaikashuollot pidentävät kiinteistösi käyttöikää ilman remontteja.